People’i andmetel on Britney Spears ja Sam Asghari jõudnud enda lahutusprotsessis viimaks konsensusele.Britneyst ja Samist sai ametlikult paar 2017. aasta alguses ning abiellusid 2022. aasta juunis. Paari jõudis abielus olla vaid 14 kuud, kui nad mõistsid, et ei sobi kokku ning otsustati lahutus sisse anda. Lahutusprotsess kestis üheksa kuud, sest Asghari nõudis abieluvaralepingus muutusi läbi viia. Asghari arvas, et ta peaks lahutuse jõustudes saama suurema rahasumma, sest tema sõnul oleks ta „pidanud saama kompensatsiooni kõige eest, mida ta Britneyga koos olles läbi elas“.

Uued andmed kinnitavad aga, et abieluvaralepingus muudatusi ei tehtud ning allikate väitel jõudsid Spears ja Asghari sõbralikult kokkuleppele. Ka kinnitas allikas, et Asghari ei ole rahahädas, nagu varem väidetud on. „Britney ei maksa tema renti. Teade, et ta on rahahädas, on vale.“

Asghari sõnul oli lahkuminek rahulik. „Armastame ja austame teineteist ning soovin talle alati parimat,“ kirjutas ta pärast lahutuse avalikuks tulekut Instagrami story’s möödunud aastal. Britney ei ole aga avalikult soovinud enda lahutust Samist kommenteerida, kuid superstaar on teinud kahemõttelisi postitusi Instagrami, mis on tekitanud fännides küsimusi, kas lahkuminek oli ikkagi sõbralik.

Nüüd ootavad Britney ja Sami lahutuspaberid vaid veel kohtuniku ametlikku heakskiitu.