Viimases „Maskis laulja“ saates võtsid omavahel mõõtu Kiisu, Puuma, Pull ja Elevant. Ekspertide otsusega pidi seekord oma maski langetama Kiisu, kelle kostüümi sees peitus Nele-Liis Vaiksoo. Ta oli ka ainus naine, kes võistlusesse oli jäänud, kuna ülejäänud maskide taga peitub meeshääl.

Pärast saadet leidus nii TV3 Facebooki kontol kui ka „Maskis laulja“ Instagrami kontol kommentaare, kus saate vaatajad pahandasid finaalikoosseisu Puuma, Elevandi ja Pulli üle. „Finaal on meestest pungil,“ kirjutas üks maskisaate vaataja sotsiaalmeedias ja lisas, et tal on kahju, et saatest langes välja nii kena naine. „Ma ei ole šokeeritud, et finaalis on ainult mehed,“ sõnas järgmine televaataja. Temaga nõustunud kommenteerija avaldas, et nii pole võistlus aus.

„Ja finaali ei jäänudki naisi. Edu siis meestele, kes peidavad end Puuma, Elevandi ja Pulli kostüümides,“ oli veel üks maskisaate vaataja finalistide osas pettunud. „Kõik hooajad mehed võitnud...,“ mõtiskles veel üks televaataja.

Pühapäevases „Maskis laulja“ saates astusid esmalt vastamisi Puuma ja Pull. Stuudiopublik hääletas sellest duellist edasi Puuma. Seejärel võtsid mõõtu Kiisu ja Elevant. Stuudiopubliku otsusega jõudis finaalsaatesse automaatselt Elevant.

Ellujäämisvoorus võitlesid finaalipääsme üle seega Pull ja Kiisu. Detektiivide otsusega pidi maski langetama Kiisu, kelleks osutus Nele-Liis Vaiksoo. Tänaseks on „Maskis laulja“ neljanda hooaja tegelastest maskid langetanud ka Katri „Triibuline“ Teller, Karl „Seebiooper“ Madis, Andrei „Vampiir“ Zevakin, Helle-Moonika „Kuningas“ Helme, Jüri „Saunaviht“ Makarov ja Desiree „Flamingo“ Mumm.