48-aastase O’Sullivani seekordne teekond maailmameistrivõistlustel lõppes veerandfinaalis, kus ta jäi alla 2015. aasta tšempionile Stuart Binghamile 10:13.

„Nutsin veidi oma riietusruumis. Ma kartsin halvimat,“ ütles õnnelik Bingham BBC-le. „Ma ei tea, kuidas ma koos püsisin.“

„Aga minu mängus kõik klappis. Ma läksin vastamisi läbi aegade parima snuukrimängijaga, ent nautisin igat sekundit,“ lisas üllatusvõitja, kes on maailma edetabeli 29. number.

47-aastane Bingham pööras tasavägise veerandfinaali enda kasuks alates seisult 10:10, kui võitis kolm viimast freimi.

Vaatamata kaotusele ütles O’Sullivan, et jäi Sheffieldis toimuva MM-iga rahule. „Ma olen tegelikult praegu väga õnnelik. Seda lihtsalt juhtub mõnikord. Mul ei õnnestunud saada soovitud võitu, aga snuuker on selline. Nii see käibki. Palju õnne Stuartile,“ sõnas maailma esinumber O’Sullivan.

Bingham läheb poolfinaalis vastamisi 30-aastase waleslase Jak Jonesiga (edetabeli 44.), kes lõhkas teise suurüllatuse, kui alistas veerandfinaalis maailma edetabeli teise numbri Judd Trumpi 13:9. Teises poolfinaalis mängivad inglased David Gilbert (edetabeli 31.) ja Kyren Wilson (12.).